Välj vilken sport du vill hålla på med

Det kan vara svårt att i unga år bestämma sig för vilken sport man vill hålla på med. Det kan mycket väl vara så att man vill hålla på med flera olika sporter då man tycker om dessa. Så klart kan det bli svårt om träningar ligger vid samma dag och tidpunkt. Då måste man välja bort något.

Unga hockeyspelareDet kommer att lösa sig längre fram. Det gäller att man hittar den sport som man vill fokusera på. Tänk på detta då du börjar med någon sport. Så klart så bör du tänka igenom mer än en gång om det är den sport som passar dig och om du trivs med det som du lägger din tid på. Ingen kan tvingas till något utan du själv bestämmer om du vill hålla på med hockey istället för fotboll.

Det blir enklare att fokusera om man bara har en sport som man utövar. Det är fasta träningstider och man behöver inte rusa mellan olika typer av träningar. Närt man kommer upp i ålder och tonåren så kan det bli så att man väljer hockeyn då man tycker att detta är den roligaste sporten att hålla på med. Så klart så kanske det är din talang som säger att du ska hålla på med puck istället för fotboll.

Bookmark the permalink.