Sköna plagg för dig som sportsupporter

Att följa ett eller flera lag både i utlandet och på hemmaplan är vanligt bland dagens sportintresserade. Därför kommer det naturligt att vilja visa sin omgivning var sympatierna ligger. Marknaden för snygga och funktionella supporterplagg har formligen exploderat. Allra bäst är att handla online för utbud och prisjämförelse.

Största ligorna med internationell dragningskraft

Populärast är kläder med färger och emblem från de största europeiska fotbollsligorna i Spanien, England och Italien. Nordamerikanska ligor som NBA, NHL och NFL var på många sätt föregångare på området av att bygga ett varumärke parallellt med klubben. Supporterplagg från dessa lag är globalt populära och kan synas världen över.

Gränsen mellan vanliga vardagskläder och plagg från klubbarnas officiella produkter är alltmer oklar. Tidigare var det framför allt matchtröjor, halsdukar och andra plagg med tydliga färger som var i majoritet. Idag har många klubbar större kollektioner av vardagsplagg där klubbens avtryck är mer diskret men ändå synligt.

På samma sätt är attiraljer som muggar och musmattor en stor marknad för klubbarna att profilera sig inom. Är du inte beredd att bära en matchtröja kan du ofta tänka dig att använda en mer diskret detalj för att sända ett budskap. När du handlar en officiell produkt stöttar du också direkt ditt favoritlag ekonomiskt.

Bookmark the permalink.