Utrustningen som tar cykelträningen till nästa nivå

Oavsett om du cykeltränat länge eller är nybörjare finns det både lyxig utrustning som kan underlätta timmarna i sadeln och utrustning som är rent av livsviktiga.

Ladda för succé

Cykling är en sport som tar tid, men i gengäld får du upptäcka massor under den tiden. När du susar fram på din cykel kan du njuta av natur och upptäcka både din egen stad och närliggande städer. För att orka de många timmarna i sadeln är det viktigt att fylla på med ny energi. Foodora är kanske inte det bästa valet när du är ute på ditt långpass med cykeln. Så klicka här för att hitta gels och sportdrycker som är lätta att konsumera i farten. Glöm inte heller att alltid ha med mycket vätska.

Trygga turer året om

Som vi alla vet kan vädret i Sverige innehålla fyra årstider på en dag. Du bör därför se till att ha kläder som du kan anpassa efter vädrets nyckfullhet. Håll koll på väderprognosen och utrusta dig och cykeln därefter. Lager på lager, regnjacka, lagningskit för punka på grusiga vägar, skoöverdrag för kalla höstturer och så klart, alltid – utan några undantag, en hjälm på huvudet.

Bookmark the permalink.