Tippa rätt

Gillar du sport? Då är du säkert också duktig och kan mycket. När man har ett stort sportintresse kastar man sig gärna över nyheter om lag och spelare. Det gör att man ganska snart blir expert på olika sporter och olika lag.

fotboll

Det kan i det läget vara kul att prova på att tippa vinnare. Visst kan man tävla med kompisarna framför TV:n för att se vem som får rätt. Men, det är så mycket roligare att lämna in en tipskupong och chansa på att vinna lite pengar. Matchen man ser på blir extra spännande i det läget.

De stora tidningarna Aftonbladet och Expressen ger alltid trevliga reportage om spelare och lag. Det finns också en del intressanta sajter på nätet. De stora fotbollslagens hemsidor kan vara en bra källa till kunskap. Hejar du på BK Häcken kan du läsa mycket om laget och spelarna här. Malmö FF:s hemsida är här. Alla lag har sina egna hemsidor och det är ingen konst att hitta dem.

Googla föreningens namn så får du direkt upp olika förslag på passande sajter av Google. Det finns också en hel del intressanta sportbloggar på Internet där man kan få läsa många bra inlägg och intervjuer med spelare. Ett tips kan vara att följa Expressens sportblogg som är en av de bättre. Du hittar den bloggen här.

Att kunna mycket om sport och att följa med i tabeller och se matcher hör nästan till allmänbildningen idag. Det pratas ofta om många olika sporthändelser när man träffar vänner och umgås. Den som inte alls hänger med i sportens värld hamnar lätt utanför.

Alla blir inte experter och när det är dags att lämna in stryktipskupongen kan det vara bra att titta lite på hur experterna tänker. Länken du fick går till Svenska Spelares speltips-sida. Här får du många fina tips i olika sportgrenar och det kan hjälpa dig att kryssa rätt i tipskupongen.

 

Bookmark the permalink.