Spela online

Om jag vann en miljon så skulle jag… känner du igen frasen, alla har en dröm att någon gång vinna en massa pengar. Man blir lite smått avundsjuk när man ser triss skrapet på TV och de vinner en massa pengar. Visst det är roligt för dessa som vinner, men i ärlighetens namn så hade man önskat att det vore jag själv som stod där som en vinnare.

fotbollsspelareAtt spela på trav och tips eller vad man nu försöker vinna på kan vara lite av en konstart, man bör kunna lite om vad man håller på med. Att ha koll på tabeller, hästar, matcher och fotbollsspelare är inte det lättaste. För att få ut det mesta av din tipsrad så är det en fördel om du diskuterar med andra för att få veta hur lagen och spelarna mår. Hur gick det i förra matchen med mera. Det kan du enkelt göra på www.svenskaspelare.com, en community där medlemmar delar med sig och diskuterar sina favoriter i forum och blogg inlägg. Du hittar massor av nyheter om matcher och annat smått och gott som du som online spelare kan ha nytta av. Du kan följa matcher live och för att se hur det går för dit eller dina favorit lag.

Ju mer du lär dig om dina favoritlag, och deras största rivaler, desto större är chansen att du prickar rätt när du ska ut och spela på oddsen. Om du spelar på odds online kan du också hitta felbedömningar som spelsajterna har gjort och använda detta för att få bättre odds (alltså högre odds) och därmed kunna få större utbetalningar ifall din kunskap visar sig stämma. Det gäller att lära sig vilka spelare som är bra, vilka som har gjort bäst ifrån sig under säsongen och även försöka hitta information om hur deras träningar fortskrider. Om en viktig person blir skadad eller inte kan delta, gäller det att anpassa sin tipsrad utefter det och ta alla faktorer i beaktning.

Så nu kan du samla i hop dina polare inför nästa match och gör den bästa tipsraden ni någonsin har gjort, ät en bit god mat, umgås och invänta vinsten. Vi håller alla våra tummar att ni vinner storvinsten 🙂

Bookmark the permalink.