Att vinna på spel

Att spela efter sin förmåga pratas det om på många sidor, och även vi. Det är viktigt att man inte utsätter sig för någon ekonomisk fara när man spelar till exempel på tips eller annat spel online. Att spela efter sin ekonomiska förmåga är viktigt, och lägg gärna upp en budget hur mycket du ska spela för till exempel varje månad och håll dig till den budgeten.

spargris

Att ha ett spelkonto som man kan hålla koll på hur det ser ut med vinster med mera är en fördel, börjar du vinna mycket är det ju bara att föra över det du vill till ditt vanliga konto. Det roliga blir ju när du har balans i vinster och förluster och du kan varje månad börja flytta över om än en liten vinstsumma till ditt konto.

Vad är störst chans att vinna på? Att vinna drömvinsten på Lotto är bara några få som gör,  tror det är en på 338 miljoner. Så den chansen är inte så stor. Topptipset ger dig ungefär 70 procent tillbaks i vinst och Keno ger 56 procent. Stryktipset är nog det som är störst chans att vinna, en på 1,6 miljoner. Men att bli miljonär, njae kanske om du har riktigt riktigt tur. Jobba och spara är bästa sättet! Och spela för skoj skull, är man inte med kan man inget vinna!

Bookmark the permalink.