Insättningsbonusar

När man är på jakt efter en ny bettingsajt att spela på så möts man ofta av en massa olika erbjudanden där den ena bettingsajten har en större bonus än det andra. Är det så enkelt att man helt enkelt tar det första bästa bettingsajten man hittar som har en fet bonus?

Det beror på vad du är ute efter. Många bettingsajter har omsättningskrav på sina välkomstbonusar som kort sagt betyder att du måste omsätta summan du får i bonus innan det faktiskt blir pengar som du kan ta ut. Det är inte alltid lätt att veta vad som gäller och vad som passar en själv, därför tänkte vi prata lite om vad du kan tänka på när du letar ett ställe att spela på.

Insättningsbonus med omsättningskrav

Här kan det variera beroende på vilken sorts sajt du registrerar dig på. Väljer du att registrera dig på en bettingsajt så kan det till exempel röra sig om ett så kallat “riskfritt spel” där du får lägga ett spel för en viss summa och sedan få tillbaka din insats om du förlorar, helt utan krav. Skulle du vinna så finns det ibland ett omsättningskrav på vinsten, det kan vara ett krav på att du måste omsätta vinsten en gång. Det betyder att du måste spela för summan du vunnit en gång, ofta med en gräns på minsta odds du får använda dig av.

Detta måste göras innan du får plocka ut dina pengar. Ifall man känner att man bara vill registrera sig och lägga ett spel på en match med sina vänner som en engångsgrej så kan man i många fall välja bort bonusen så man inte behöver spela mer om man inte känner för det. Därför är det viktigt att läsa lite innan man kastar sig in i spelet. Men om du känner att du har turen med dig så kan en sådan bonus vara precis det du letar efter!

Bookmark the permalink.