Fotboll i Italien

Aldrig förr har suget efter fulla arenor, sorlet från läktaren och närheten till spelet varit större än nu. Eftersom det varit totalt otänkbart att fylla en läktare med anledning av pandemin är trycket stort nu när vi öppnar upp.

Uppfyll din dröm med en runda till Italien och se en av de största fotbollsligorna i Europa.

Italienska känslor

Eftersom pandemin har begränsat oss länge passar många nu på när Europa öppnar. Resfebern har aldrig varit så stor som nu. Varför då inte passa på att kombinera en minisemester med just känslorna som utspelar sig på en italiensk arena. Italienarna är kända för att vara känsloladdade och fotboll är deras passion.

Avkoppling, upplevelse och ny energi

Innan Zlatan beslutar sig för att gå i pension från AC Milan vore väl en match på legendariska San Siro i Milano i norra Italien värt att se. Eller varför inte titta på klassiska Palermo FC i södra Italien och uppleva Sicilien. Det sicilianska derbyt har blivit ett hett derby och består mellan just Palermo och Catania.

Den italienska ligan har många stora och klassiska matcher. Dessutom bjuder Italien på ett bra klimat och underhållningen kan avnjutas stora delar av året. Boka innan det är fullt för att avnjuta italiensk fotboll på plats.

Bookmark the permalink.