För dig som gillar Baseball

I Sverige är det inte så vanligt att människor spelar baseboll, det betyder inte att det inte finns ett stort intresse. Många gillar att titta på baseboll på TV och det är några få kanaler som visar det, oftast gäller det tilläggskanaler i ditt TV-paket, alternativt även en del spelbolag kan erbjuda matcher att titta på vid enstaka tillfällen.

Är du intresserad av att börja spela baseboll i Sverige så finns det dessutom klubbar. Svenska baseboll och softboll-förbundet är en av dessa.

Souvenirer

Att ha en souvenir från laget du håller på, vare sig det är en keps eller en mugg till kaffet, är alltid uppskattat. Det bästa sättet att köpa en souvenir är på nätet, de brukar dessutom alltid bli billigare då. Är du ute efter souvenirer från amerikanska sporter är Supportersplace den absolut bäst.

Basebollresor

Om du alltid drömt om att få se en basebollmatch på plats, då ska du veta att det går. Det finns resebyråer som ordnar med precis allt från flyg, hotell och diverse önskemål du har. Ta med en vän på ett härligt äventyr på andra sidan Atlanten och kolla på ditt favoritlag. Det är ett äventyr du förhoppningsvis aldrig kommer att glömma.

Bookmark the permalink.