Populära Jackpottspel

Något som blir allt mer populärt online är jackpottspel, mycket för att man kan vinna riktigt stora summor på dessa spel. Alla spel med gigantiska vinster lockar oss gärna att spela dessa. Som det sägs i någons reklam, plötsligt händer det och man kan aldrig veta med lyckospel. Har man Fru Fortuna på sin sida så kan det bli en gigantiskt vinst.

Mega Moolha Isis

Du kanske redan är bekant med Mega Moolha, det populära jackpottspelet från Micro Gaming. Mega Moolha Isis är byggt på samma principer och egentligen så är det bara temat på spelet som är bytt från djungel till Egypten. Helt klart är att om man är en junkie för jackpottspel så är detta man ska testa.

Med fyra olika chanser till jackpot så är det ett spännande spel. Det flesta känns igen från tidigare versioner av spelet och det har fem hjul med tre rader och med olika vinstlinjer så kan man vinna olika. Det finns Jokrar, Wildsymbolen och scatters som kan ge dig stora vinster på varje snurr. Håll ögonen öppna för dessa.

Du kan välja vilken insats du vill spela för och snurra igång ditt spel. Det mesta är exakt som hos de flesta spelautomater och det gäller att vinna i det vanliga spelet, bonusspel men främst så gäller det att komma åt den jackpott som ligger och väntar på dig. Och självklart så fungerar detta att spela i mobilen också som de flesta spel idag.

Bookmark the permalink.